Работни срещи

Pro Workshop Digital Complexion

03.06.2024

Maak kennis met het unieke Digital Complexion-assortiment in deze workshop exclusief voor professionals.

Met steeds betere camera's en hogere resoluties is er make-up nodig die zorgt voor een perfect resultaat. Digital Complexion zorgt voor een airbrusheffect op beeld, maar ook gewoon op straat. Digital Complexion Fluid Foundation versmelt met de huid en laat deze er door innovatieve ingrediënten langdurig fris uitzien.

Met de extreem hoge resolutie van de huidige camera's is het van groot belang, dat texturen niet benadrukt worden. Dat gebeurt wel met traditionele cosmetica. Digital Complexion bevat ultrafijne ingrediënten en bijzondere pigmenten die juist een egaal effect geven. Perfect voor film, televisie en fotografie, maar ook voor theater of dagelijks gebruik.

In een workshop van circa een uur behandelen we onder meer de volgende onderwerpen:

- Ingrediëntenkennis
- Verschillen tussen HD en 4K+
- Voorbereiding van de huid
- Applicatie

Daarbij demonstreren we natuurlijk de verschillende producten: Digital Complexion Primers, Fluid Foundation, Cream Foundation, Concealer, Neutralizer en Finish.

Deze workshop is alleen toegankelijk voor make-up professionals met een PRO Card. De kaart is hier aan te vragen. Je reserveert een plek door de aanschaf van een voucher van €15. Die kan op de dag van de workshop in onze winkel verzilverd worden. De presentatie zelf kost je dan dus niets.

Klik hier voor meer informatie en om je plaats te reserveren.


Детайли за контакт
Kryolan Nederland
Stormpolderdijk 8
2921 LL Krimpen aan den IJssel
0180 46 62 32
shop@kryolan.nl


Цена
€15 (gratis bij aankoop producten)